​​​​​​​
Potřebujeme: 
kuřecí skelety, mrkev, celer, petržel, cibule, sušený česnek, sůl, pepř, majoránka, bobkový list a nové koření
Vývar (dávám všechny ingredience, kromě majoránky) jsem vařila dnes narychlo, cca 2,5 hodiny. Poté jsem přecedila, nakrájela zeleninu, obrala hřbety a vložila do polévky. Polévku jsem ještě prohřála a dochutila majoránkou. Jelikož jsem nově "bezlepek" tak dětem jsem uvařila klasické polévkové nudle a sobě jsem si připravila bezlepkové nočky.
Na bezlepkové noky potřebujeme: 50 g Bezlepkové směsi PASTA & GNOCCHI (Adveni červená), 3 lžíce mléka, 1 vejce, špetku soli
Z mouky, mléka, vejce a soli jsem vymíchala hladké řidší těsto. Lžičkou jsem tvořila nočky a rovnou vkládala do vroucí polévky.
#bezlepku
Back to Top