![](https://cdn.myportfolio.com/10844439-c075-42a6-8636-7edb52090099/0b3974e0-f1d0-4269-89ec-da1a04e711dd_rw_1920.jpg?h=e17a1883aeffadfebffe328e9615348d)
SUROVINY:
500 g brambor, 2 větší klobásy, sůl, pepř, kmín, olivový olej, čerstvá bazalka a rozmarýn, trocha mléka, 4 vejce
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky. Klobásu také na plátky. Formu na zapékaní vymažeme trochou olivového oleje a postupně skládáme brambory a klobásu. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a bylinky. Podlejeme trochou mléka a dáme zapékat. Až jsou brambory hotové, zalejeme rozmíchanými vejci s trochou soli a dáme dopéct. Rychlé, jednoduché, #bezlepku
![](https://cdn.myportfolio.com/10844439-c075-42a6-8636-7edb52090099/ee3daf89-7240-4cf9-9771-c9eeef44fde3_rw_1920.jpg?h=73762f86f23fa00067048adf9d941104)
![](https://cdn.myportfolio.com/10844439-c075-42a6-8636-7edb52090099/c2e51345-366a-4e39-a5e5-cf4ce01d18a0_rw_1920.jpg?h=eb4bb3ddeb785f9ee90a2f554414f8c6)