Původní recept zněl: Kuřecí satay s arašídovou omáčkou, ale jelikož nikdo z nás nijak nemusíme arašídovou omáčku, tak jsem si recept přizpůsobila dle sebe.
KUŘECÍ SATAY
500 g kuřecího masa
Šmakoun
1 lžička třtinového cukru
3 stroužky česneku
kousek nastrouhaného zázvoru
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce sladkokyselé omáčky
Kuřecí maso nakrájejte na kostičky a dejte do mísy. Přidejte nastrouhaný česnek, zázvor, cukr, sladkokyselou a sójovou omáčku a vše důkladně prsty promíchejte.
Nechte odležet na cca 30 minut. Maso a šmakoun napíchejte na špejle a grilujte ze všech stran dozlatova.
Jako přílohu jsem upekla nové brambory a udělala Tzatziky
DOBROU CHUŤ 
Back to Top