![](https://cdn.myportfolio.com/10844439-c075-42a6-8636-7edb52090099/196bf362-702f-48ee-b47b-69b4cf0412b9_rw_1920.jpg?h=7ecf0163f212f3e61224f58553c4c887)
Hrstková polévka je vhodná zejména pro chladné období. Ráda vzpomínám, když jsme si ji vařili s tatínkem. Byla jeho hodně oblíbená...
Suroviny dávám vždy dvě hrsti od každého: čočka červená, černá, žlutá a zelená, žlutý půlený hrách, kroupy, bulgur, jáhlové a pohankové vločky, 2 větší mrkve, 3 - 4 stroužky česneku, voda, sůl a pepř.
Vařím postupně od nejtvrdších surovin a postupně přidávám další. Ke konci vaření jsem přisypala jáhlové a pohankové vločky a ještě chvíli nechala probublávat.
Dobrou chuť :)