![](https://cdn.myportfolio.com/10844439-c075-42a6-8636-7edb52090099/506b3de0-ae3f-4a5b-bf2c-82b53e718d5b_rw_1920.jpg?h=ddfe8bdf56681f4ca6c385469063f882)
Potřebujeme:
1 ks cibule
2 lžíce hořčice
500 g krůtí maso
6 ks sterilované okurky
sůl a pepř dle chuti, trocha drceného kmínu
olej
pivo (cca 2dcl)
2 lžíce hořčice
500 g krůtí maso
6 ks sterilované okurky
sůl a pepř dle chuti, trocha drceného kmínu
olej
pivo (cca 2dcl)
Postup přípravy:
Cibuli jsem si nakrájela najemno a osmahla na troše oleje. Přidala jsem na kostky nakrájené maso, to jsem orestovala, okořenila, přidala hořčici a následně podlila pivem. Dusila jsem doměkka a ke konci dušení jsem přidala trochu vody. Mezitím jsem nastrouhala okurky a pak je šoupla k masu, chvíli jsem nechala ještě vařit, jemně zahustila a bylo hotovo. Podáváno s rýží.
Dobrou chuť.